!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, December 27, 2002
Acadian Rigatoni غذاي بدي نيست! خصوصا براي كسايي كه ميخوان پختهاي مختلفي براي پاستا رو تجربه كنن. براي پخت هم نسبتا ساده و ارزان در ميياد كه ميتونه براي كسايي كه تقاضاي غذاي ارزون و خوشمزه و ساده رو دارن مناسب باشه. پاستاي Rigatoni رو من در فروشگاههاي داخل كشور نديدم، گرچه شايد توليد شده باشه. در هر صورت شما ميتوانيد در صورت تمايل از پاستاهاي مشابه و يا دلخواه خودتون استفاده كنيد. فقط يادتون باشه چون سس پاستا حاوي سوسيس و قطعات درشت است، مناسبتر اينه كه از پاستاهاي غير رشتهاي استفاده كنيد. سوسيس تند ايتاليايي و آندوييل، در ايران غير قابل تهيه است. بجاي اون ميتونين از سوسيس معمولي، به همراه 4/1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز به همراه كمي رب گوجه فرنگي و كمي هم نمك استفاده كنيد. نوعي ديگه از اين غذا وجود داره كه بهش Creamy Acadian Rigatoni گفته ميشه. تفاوت اين دو غذا در اينه كه در نوع خامهاي (Creamy) ، 2/1 و 1 قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي، 1 فنجان خامه، 2/1 قاشق چاي خوري نمك بيشتر بكار ميره كه اونها رو به پوره گوجه بكار رفته در غذا، اضافه ميكنن و در غذا بكار ميبرن. .......................................................................................................................................................
|