!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Friday, December 27, 2002


Acadian Rigatoni

Acadian Rigatoni غذاي بدي نيست! خصوصا براي كسايي كه مي‌خوان پخت‌هاي مختلفي براي پاستا رو تجربه كنن. براي پخت هم نسبتا ساده و ارزان در مي‌ياد كه مي‌تونه براي كسايي كه تقاضاي غذاي ارزون و خوشمزه و ساده رو دارن مناسب باشه.
پاستاي Rigatoni رو من در فروشگاه‌هاي داخل كشور نديدم، گرچه شايد توليد شده باشه. در هر صورت شما مي‌توانيد در صورت تمايل از پاستاهاي مشابه و يا دلخواه خودتون استفاده كنيد. فقط يادتون باشه چون سس پاستا حاوي سوسيس و قطعات درشت است، مناسب‌تر اينه كه از پاستا‌هاي غير رشته‌اي استفاده كنيد.
سوسيس تند ايتاليايي و آندوييل، در ايران غير قابل تهيه است. بجاي اون مي‌تونين از سوسيس معمولي، به همراه 4/1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز به همراه كمي رب گوجه فرنگي و كمي هم نمك استفاده كنيد.
نوعي ديگه از اين غذا وجود داره كه بهش Creamy Acadian Rigatoni گفته مي‌شه. تفاوت اين دو غذا در اينه كه در نوع خامه‌اي (Creamy) ، 2/1 و 1 قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي، 1 فنجان خامه، 2/1 قاشق چاي خوري نمك بيشتر بكار مي‌ره كه اونها رو به پوره گوجه بكار رفته در غذا، اضافه مي‌كنن و در غذا بكار مي‌برن.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

Home