!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, December 27, 2002
اين غذاي ايتاليايي رو ميتونين با كمي تغيير (پر آبتر كردن) به راحتي به عنوان يك خورشت با برنج مصرف كرد و البته از طعمش لذت برد. نگران زيتون سياه نباشيد. گرچه زيتون سياه در ايران وجود داره اما تهيهاش جز در شهرهاي شمالي ايران، كار آسوني نيست. بجاي اون ميتونين از زيتونهاي گوشتي و بدون هسته موجود بازار استفاده كنين. البته يادتون باشه زيتونهايي كه در شيشه و بصورت آماده فروخته ميشن، در محلول سركه آماده شده و براي غذا اصلا مناسب نيستند. شما بايد زيتونهايي كه در محلول آب نمك (زيتون شور) نگهداري شدن رو تهيه كنيد. براي گرفتن شوري زيتون هم اون رو در ظرفي حاوي آب سرد ريخته و حدود 2 ساعت و يا بيشتر در يخچال قرار دهيد تا شوري اون گرفته بشه. براي اينكه نتيجه سريعتر و بهتري بگيريد، چند بار آب داخل ظرف رو عوض كنيد. بجاي آب مرغ هم كه مثل هميشه ميتونين از قرص سوپ استفاده كنين. غربيها در غذاهاشون، دقيقا نوع اندام بكار رفته جانور رو مشخص ميكنن. اين غذا با ران مرغ (قسمت بالايي) آماده ميشه. اما مسلمه كه شما ميتونين اون رو با هر جاي مرغ كه خواستيد بپزيد. رزماري خشك شده رو هم از عطاريها و يا فروشندگان گياهان دارويي تهيه كنيد. آخرين معضل اين غذا، شراب سفيد غير شيرين است كه اگه پيدا نشد، بجاش سركه سيب بريزيد. آخرين و مهمترين نكتهاي كه در آمادهسازي اين غذا اهميت داره، ريختن سيرها بصورت درسته و كامل است كه در انتهاي كار بايد اونها رو با نوك چنگال، در غذا، له كرد. اين كار باعث مشخصتر شده عطر و طعم سير در غذا شده و اون رو لذيذتر ميكنه. .......................................................................................................................................................
|