!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, December 07, 2002

با ماهي اسبله، طرز تهيه‌ي سس مايونز، و فلفل قرمز (Cayenne Pepper Powder) آشنا شديد. شايد معرفي فلفل قرمز كمي عجيب به نظرتون بياد چون ميشه گفت تمام كسايي كه حتي با آشپزي آشنايي ندارند هم فلفل قرمز رو مي‌شناسن.
دليل معرفي فلفل قرمز اين بود كه در غذاهاي غربي، فلفل‌هاي زيادي استفاده مي‌شود كه از نظر ظاهري مي‌شه به همه فلفل قرمز گفت. اما تمامي اين پودرهاي فلفل حاصل آسياب كردن فلفل قرمز‌هايي متنوعي هستن كه ما در ايران با كمال بي‌دقتي براي همه‌ي اونها نام واحد «فلفل قرمز» رو داريم. بنابراين من لازم ديدم كه اينجا Cayenne Pepper Powder رو معرفي كنم تا در جاي ديگه هم بتونم دقيقا نوع فلفل مورد استفاده رو بكار ببرم. گرچه دوستان هموطن مقيم ايران، ناچارن بجاي همه‌ي اين پودر‌هاي فلفل، از يك نوع فلفل قرمز استفاده كنند بدون اينكه كسي نام واقعي فلفل تشكيل دهنده‌ي اون رو بدونه.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home