!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, December 27, 2002
آب مرغ مقدار توليد شده : 4 فنجان مواد لازم : 1 - 1000 گرم مرغ شامل اسكلت، گردن، بال و كمر 2 - 1 عدد پياز متوسط – نصف شده 3 - 3 عدد ساقه كرفس با برگ – نصف شده 4 - 2 عدد هويچ متوسط – سه تكه شده 5 - 1 عدد برگ بو 6 - 1 قاشق چاي خوري فلفل سياه 7 - 1 قاشق چاي خوري آويشن 8 - 8 فنجان آب سرد (2 ليتر) همه مواد بالا را با هم در ديگي ريخته و بگذاريد جوش بيايد. سپس حرارت را كاهش دهيد و بگذاريد مواد به مدت 30 دقيقه بجوشد. در اين مدت شما موادي كه بر روي آب آمده (كف) را گرفته و دور بريزيد. سپس در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد براي مدت 4 الي 5 ساعت به آرامي بجوشد و خوب جا بيفتد. سپس از روي حرارت برداشته و روي ظرف را باز گذاشته و اجازه دهيد به آرامي سرد شود. آب مرغ را جدا كرده و آن را در يخچال گذاشته و براي غذاهاي مختلف استفاده كنيد. .......................................................................................................................................................
|