!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Friday, December 27, 2002


Chicken Broth
آب مرغ

مقدار توليد شده : 4 فنجان


مواد لازم :
1 - 1000 گرم مرغ شامل اسكلت، گردن، بال و كمر
2 - 1 عدد پياز متوسط – نصف شده
3 - 3 عدد ساقه كرفس با برگ – نصف شده
4 - 2 عدد هويچ متوسط – سه تكه شده
5 - 1 عدد برگ بو
6 - 1 قاشق چاي خوري فلفل سياه
7 - 1 قاشق چاي خوري آويشن
8 - 8 فنجان آب سرد (2 ليتر)

همه مواد بالا را با هم در ديگي ريخته و بگذاريد جوش بيايد. سپس حرارت را كاهش دهيد و بگذاريد مواد به مدت 30 دقيقه بجوشد. در اين مدت شما موادي كه بر روي آب آمده (كف) را گرفته و دور بريزيد. سپس در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد براي مدت 4 الي 5 ساعت به آرامي بجوشد و خوب جا بيفتد. سپس از روي حرارت برداشته و روي ظرف را باز گذاشته و اجازه دهيد به آرامي سرد شود. آب مرغ را جدا كرده و آن را در يخچال گذاشته و براي غذاهاي مختلف استفاده كنيد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

Home