!گيس گلاب آشپز مي شود |
Tuesday, December 24, 2002
مايه مرغ مقدار توليد شده : 10 فنجان مواد لازم : 1 - 2000 گرم استخوان مرغ (اسكلت و گردن) 2 - 2 عدد پياز متوسط – خرد شده 3 - 2 عدد ساقه كرفس – خرد شده 4 - 2 عدد هويچ متوسط – خرد شده 5 - 3 عدد برگ بو 6 - 2 قاشق چاي خوري فلفل سياه 7 - 20 فنجان آب (10 ليتر) همه مواد بالا را با هم در ديگي ريخته و بدون آنكه روي آن را بپوشانيد بگذاريد به مدت 2 ساعت با حرارت ملايم بپزد. سپس استخوانهاي مرغ را دور ريخنه و همه مواد را با هم در داخل همزن (يا با هر وسيله ديگه) خوب مخلوط كنيد تا مايه مرغ شما يكدست شود. اين مايع را در يخچال گذاشته و براي غذاهاي مختلف استفاده كنيد. .......................................................................................................................................................
|