!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Tuesday, December 24, 2002


Long-Grain Rice
برنج دانه بلند


اين برنج، برنجي است باريك و بلند كه بعد از پخت، قد ميكشد و بلندتر ميشود. بنابر اين بهترين گزينه براي طبخ برنج است. American Long-Grain Rice كه (از جمله Carolina Rice) برنجي است با عطري كمتر، اما معمولا در كتب آشپزي آمريكايي وقتي صحبت برنج دانه بلند مي‌شود، منظور اين برنج ميباشد. از ديگر انواع اين برنج ميتوان از Panta Rice نام برد كه در هند ميرويد. Basmatic Rice كه برنج بسيار خوش طعم و معطري است كه در سفره هاي غذايي هند و خاورميانه ديده ميشود. Jasmine Rice برنج خوش بوي ديگري است كه از Basmatic Rice ارزانتر است و اغلب در ويتنام و تايلند استفاده ميشود. آمريكايي ها هم برنجي دارند كه حد وسط بين American Long-Grain Rice و Basmatic Rice است (البته ارزانتر و كم عطر و مزه تر) به نام Popcorn Rice كه درواقع بجاي برنجهاي گران استفاده ميكنند.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

Home