!گيس گلاب آشپز مي شود |
Thursday, December 05, 2002
Mayonnaise Sauce سس مايونز مقدار توليد شده : 1 فنجان مواد لازم : 1 - 2 عدد زرده تخم مرغ 2 - 1 قاشق چاي خوري خردل خشك شده و آسياب شده (در صورت تمايل) 3 - 1 قاشق چاي خوري سركه سفيد يا سركه ترخون يا آبليمو 4 - حدود 1 فنجان روغن زيتون يا ديگر روغن هاي مايع 5 - نمك به ميزان دلخواه 6 - فلفل سفيد به ميزان دلخواه زرده تخم مرغ را در يك كاسه ريخته و به آن نمك و فلفل و خردل را بيافزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد 8/1 از سركه يا آبليمو را نيز اضافه كنيد. با يك همزن، شروع به همزدن مايه سس نماييد. در ابتدا روغن را قطره قطره اضافه كنيد و آرام آرام به ريختن روغن سرعت ببخشيد تا زماني كه سس شما غليظ شده و حالت كشدار پيدا كند. در انتها باقي مانده سركه يا آبليمو را نيز اضافه كنيد و كمي ديگر سس را بزنيد تا همه مواد آن يكدست مخلوط شود. يك فنجان سس شما آماده است. .......................................................................................................................................................
|