!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, December 05, 2002



Mayonnaise Sauce
سس مايونز

مقدار توليد شده : 1 فنجان


مواد لازم :
1 - 2 عدد زرده تخم مرغ
2 - 1 قاشق چاي خوري خردل خشك شده و آسياب شده (در صورت تمايل)
3 - 1 قاشق چاي خوري سركه سفيد يا سركه ترخون يا آبليمو
4 - حدود 1 فنجان روغن زيتون يا ديگر روغن‌ هاي مايع
5 - نمك به ميزان دلخواه
6 - فلفل سفيد به ميزان دلخواه

زرده تخم مرغ را در يك كاسه ريخته و به آن نمك و فلفل و خردل را بيافزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد 8/1 از سركه يا آبليمو را نيز اضافه كنيد.
با يك همزن، شروع به همزدن مايه سس نماييد. در ابتدا روغن را قطره قطره اضافه كنيد و آرام آرام به ريختن روغن سرعت ببخشيد تا زماني كه سس شما غليظ شده و حالت كشدار پيدا كند.
در انتها باقي مانده سركه يا آبليمو را نيز اضافه كنيد و كمي ديگر سس را بزنيد تا همه مواد آن يكدست مخلوط شود.
يك فنجان سس شما آماده است.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

Home