!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, December 12, 2002


Paprika
پاپريكا

پاپريكا از انواع خاصي از فلفل هاي قرمز و شيريني توليد مي‌شود كه خشك و آسياب شده هستند. اين فلفل‌ها طيفي از فلفل‌هاي مختلف از فلفلهاي شيرين مثل Hungarian Paprika تا فلفل‌هاي تندي مانند Spanish Paprika را شامل مي‌شوند. در اغلب كتابهاي آشپزي پاپريكا را معمولا معادل Hungarian Paprika مي‌نويسند.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

Home