!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, December 27, 2002
شراب سفيد شراب سفيد از شراب قرمز لطيف تر است و معمولا خنك مصرف ميشود. شراب سفيد غير شيرين شامل شرابهايي مانند Chardonnay Chablis , و Sauvignon Blanc ميباشد. سه شراب ذكر شده معمولا با گوشت گوساله , ماهي, انواع ماكيان و همچنين غذاهايي كه در آنها پنيرهاي خانواده Blue Cheese بكار رفته است سرو ميشود. شراب هاي شيرينتر كه اصطلاحا به آنها Fruity گفته ميشود شامل سه نوع Gewurztraminer Johannisberg Riesling , و Chenin Blanc ميباشد. اين دسته شرابها براي استفاده به عنوان دسر و يا به همراه ميوه و غذاهاي پرادويه مناسب هستند. .......................................................................................................................................................
|