!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, January 17, 2003
فدليني پاستايي است مابين ورميشل (رشته سوپي) و اسپاگتي و از نظر روش طبخ شبيه ورميشل پخته ميشه. شما به جاي فدليني، به انتخاب خودتون اسپاگتي و يا ورميشل بريزيد و البته روش طبختون رو خم بر همين اساس عوض كنيد. در مورد نخود پخته و گوجه پوره شده، قبلا توضيح دادم. كنسرو ماهي تن هم در بازار موجود است. اما روغن بكار رفته در اون روغن زيتون نيست. شما ميتونين اگه دوست داشتيد، همان روغن كنسرو رو بكار ببريد و يا اينكه روغن ماهي رو دور ريخته و بجاش 2/1 و 1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون بريزيد. .......................................................................................................................................................
|