!گيس گلاب آشپز مي شود |
Thursday, March 06, 2003
Aloha Bread اين كيك، اولين تجربه كيك پزي من بود كه اتفاقا خيلي هم خوب از كار دراومد. يادمه كه اونشب مهمون هم برامون اومده بود و من هم در اوج اعتماد به نفس گفتم كه ميخوام كيك درست كنم. اگه قبلا كيك پخته باشيد، حتما ميدونين كه كيك پختن براي بار اول، معمولا نتيجه زياد خوبي نخواهد داشت. اولين كيك خيليها چيزي جز يه تيكه سنگ در نيومده. خلاصه اولين كيك من خوب از كار دراومد و مايه آبروداري شد. مشكل شما براي پخت اين كيك، جايگزيني شكر قهوهاي است كه بجاش شكر معمولي ميريزيد و ماراچينوي گيلاس كه بجاي اون هم از كمپوت گيلاس استفاده كنيد. شايد با ياد گرفتن اين كيك، از پختن يا خوردن كيك اسفنجي معروفي كه همهي خانومها بلدن، راحت شيد! .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|