!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, March 19, 2003



Chickpea Soup with Swiss Chard

اين سوپ ايتاليايي تقريبا يه سوپ گياهي محسوب مي‌شه. ايتاليايي‌ها در غذاهاشون از نخود زياد استفاده مي‌كنن و اين غذاي ناحبه‌ي توسكاني هم از اين مسئله مستثنا نيست.
براي پختن اين سوپ فقط به چغندر سويسي دسترسي نداريد كه بجاش اسفناج بريزيد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home