!گيس گلاب آشپز مي شود |
Thursday, March 06, 2003
Macadamia Nut - Queensland Nut - Australian Nut دانه ماكاداميا اين دانه چرب و گرانقيمت، در هاوايي و استراليا بدست ميآيد كه مردم آن نقاط آن را بصورت تنها و به عنوان تنقلات ميخورند و يا در كيك كلوچه ريخته و مورد استفاده قرار ميدهند. اين دانه داراي پوسته سختي هستند كه شكافتن آن مشكل و نيازمند مهارت خاصي است، به همين دليل معمولا اين دانه بصورت بدون پوسته و بوداده شده، در بستهبنديهاي پلاستيكي فروخته ميشود. بعد از اينكه دانه از پوسته جدا شد، شما ميتوانيد آن را در يخچال يا فريزر نگهداري كنيد. اگر خواستيد آن را بصورت بو داده مصرف كنيد، بايد آن را به مدت 15 دقيقه در فري با دماي 135 درجه سانتيگراد (275 درجه فارانهايت) قرار دهيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|