!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, March 06, 2003


Macadamia Nut - Queensland Nut - Australian Nut
دانه ماكاداميا


اين دانه چرب و گرانقيمت، در هاوايي و استراليا بدست ميآيد كه مردم آن نقاط آن را بصورت تنها و به عنوان تنقلات ميخورند و يا در كيك كلوچه ريخته و مورد استفاده قرار ميدهند.
اين دانه داراي پوسته سختي هستند كه شكافتن آن مشكل و نيازمند مهارت خاصي است، به همين دليل معمولا اين دانه بصورت بدون پوسته و بوداده شده، در بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي فروخته ميشود. بعد از اينكه دانه از پوسته جدا شد، شما ميتوانيد آن را در يخچال يا فريزر نگهداري كنيد. اگر خواستيد آن را بصورت بو داده مصرف كنيد، بايد آن را به مدت 15 دقيقه در فري با دماي 135 درجه سانتيگراد (275 درجه فارانهايت) قرار دهيد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home