!گيس گلاب آشپز مي شود |
Tuesday, March 04, 2003
Pork Paprikash اين غذاي مجارستاني و خوشمزه! يكي از غذاهايي بود كه من در مهماني سالگرد ازدواجم كه در اواخر آذر برگزار شد پختم و استقبال از اون به حدي بود كه خودم نتونستم مزهاش رو بچشم! من اين غذا رو با گوشت گراز پختم (خوك وحشي) و به علت اينكه فرصت ساخت خامه ترش رو نداشتم، از خامه معمولي استفاده كردم. اگه شما هم تمايل به پخت اين غذا داشتيد، شك نكنيد كه با گوشت گوساله هم خوراك لذيذي خواهد شد. ضمنا ميتونيد اگه مثل من به خوردن برنج اعتياد داريد، اين غذا رو با برنج هم ميل كنيد. اما اگه اصرار داشتيد كه با پاستا درستش كنيد، از هر پاستاي شكل داري كه خواستيد ميتونيد به جاي رشتهي تخم مرغدار استفاده كنيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|