!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, March 03, 2003



Sour Cream
خامه ترش

مقدار توليد شده : 1 فنجان


مواد لازم :
1 - 1 فنجان خامه
2 - 2 قاشق سوپ خوري دوغ (Buttermilk)

تذكر : دوغ، كه يكي از فراورده‌هاي لبني است با دوغ ماست كه در بازار موجود است متفاوت است. دوغ مايه‌اي است كه بعد از جداسازي كره از شير باقي ميماند. اگر تمايل داشتيد ميتوانيد خودتان در منزل شير تهيه كرده و آن را با همزن دستي بزنيد. كره جدا شده و دوغ باقي ميماند.

خامه را در ظرفي استيل ريخته و آن را حرارت دهيد تا دماي آن به 70 درجه سانتيگراد (145 درجه فارنهايت) برسد. سپس آن را به مدت 30 دقيقه در اين حرارت نگه داريد.
سپس خامه را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد سرد شده و دماي آن به 40 درجه سانتيگراد (90 درجه فارانهايت) برسد.
دوغ را در خامه بريزيد و هم بزنيد. سپس مخلوط حاصل را در ظرفي ريخته و روي آن را بپوشانيد و آن را به مدت 24 ساعت در محلي با دماي 36 الي 38 درجه سانتيگراد (75 الي 80 درجه فارانهايت) قرار دهيد.
پس از اين مدت خامه ترش شما آماده است. آن را تا لحظه استفاده در يخچال قرار دهيد.




.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home