!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, May 05, 2003

نكته‌ها (1)
قورمه سبزي :
1 – سعي كنيد موقع سرخ سبزي، سبزي رو اونقدر سرخ كنيد كه رنگ سبزي تيره بشه. چرا؟!
اولا در اين حالت خورشت خوشمزه‌تري خواهيد داشت و ثانيا سبزي روغن بيشتري در هنگام سرخ كردن جذب خواهد كرد كه موقع‌اي كه به خورشت اضافه شد اون رو پس مي‌ده و خورشت چرب‌تر و بهتر خواهد شد.
تذكر : خيلي‌ها معتقدن كه در اين حال خواص سبزي از بين خواهد رفت. اما لازم به تذكر كه مقاومترين سبزي‌ها هم پس از 15 دقيقه قرار گرفتن مقابل گرما، تمامي ويتامينهاشون رو از دست مي‌دن. باقي مانده مواد (مواد معدني و …) هم با حرارت نابود نخواهد شد. پس سرخ كردن بيشتر تاثيري در ميزان فوايد سبزي نخواهد داشت.
2 – ترشي خورشت رو بصورت «ليمو اماني» اضافه كنيد نه آبليمو يا چيز‌هاي ديگر. بعضي‌ها بخاطر تلخ نشدن خورشت ليمو اماني را بصورت نشكسته در خورشت مي‌ريزند. در اين حالت ترشي غذا كمتر خواهد بود. شما مي‌توانيد ليمو را شكسته و تخم‌هاي ليمو را كه عامل تلخي غذاست، خارج كنيد و بعد ليمو را به غذا اضافه كنيد.
بخاطر داشته باشيد اگر بعد از آماده شدن خورشت، قصد داريد آن را براي مدت طولاني نگهداريد، ليمو اماني‌ها را از غذا در آورده و دور بريزيد. چون باقي ماندنش باعث ترشي بيشتر و تلخي خورشت مي‌شود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home