!گيس گلاب آشپز مي شود |
Monday, May 05, 2003
همشهري ويژه تهران اين هفته هم مطلب جالبي داره كه بدرد بخوره. امروز (15 - 2 - 1382) يه مطلب داشت در مورد قهوه. خوندنش لطف خودش رو داره. اما در كنار توضيحات خوبي كه در مورد قهوه داده، شيوههاي دم كردن قهوه رو هم توضيح داده كه جالبه. متاسفانه تا اين لحظه كه من اين مطالب رو مينويسم، ايرادي توي سايت همشهري بوجود اومده كه نتونستم لينكش رو بزارم. هر وقت سايت همشهري درست شد لينكش رو براتون ميزارم.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
10:28 PM
.......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|