!گيس گلاب آشپز مي شود |
Monday, May 12, 2003
همشهري تهران كم كم داره براي من تبديل به يه مجله دوست داشتني ميشه! اينهم يه مطلب تازه در مورد مواد غذايي!
گيس گلابتون آشپز , ساعت
1:19 PM
«ريزه تند و تيز» اسم مقالهايه كه خانواده گياه فلفل سياه رو بررسي ميكنه. اگه قصد خريد مجلهاش رو داشتيد. مربوط به تاريخ 22 - 2 - 1382 ميشه. ضمنا يه مطلب كوتاه اما مفيد داره در مورد عادات بد غذايي ما كه عينا براتون مينويسم. اين ميتونه مقدمه خوبي باشه براي من كه قصد دارم بزودي بخشي رو توي وبلاگم شروع كنم كه توش در مورد عادات غذايي مردم جهان بحث ميشه. «تغذيه نادرست شهروندان تهراني يك كارشناس و محقق تغذيه، نحوه تغذيه شهروندان تهراني در طول زندگي را صددرصد غلط دانست. پروفسور «منوچهر جعفريان» گفت: شهروندان تهراني به دليل نداشتن آگاهي هاي لازم در مورد چگونگي مصرف موادغذايي ضربه هاي روحي و جسمي فراواني در زندگي روزمره به خود وارد مي كنند. وي با اشاره به اين كه ۶۰ درصد از مرگ و ميرها در شهر تهران مربوط به مصرف ناصحيح موادغذايي شهروندان است، افزود: خوردن شام در بسياري از شهرهاي بزرگ دنيا از برنامه غذايي خانوارها حذف شده كه متاسفانه در بين شهروندان تهراني امري لازم و ضروري به شمار مي رود. اين كارشناس تغذيه، مصرف زياد گوشت هاي قرمز در ميان مردم تهران را مورد انتقاد قرار داد و گفت: كليه انسان در هر شبانه روز تنها ۳۵ گرم ظرفيت نگهداري اوره را دارد كه مصرف بسيار گوشت قرمز، در هر روز ۲ گرم بر ميزان اوره موجود در كليه ها مي افزايد و اين در درازمدت باعث بيماري مي شود. وي بااشاره به پخت نادرست برنج در خانواده هاي تهراني، گفت: ويتامين موجود در برنج به راحتي در آب حل مي شود و طبخ نادرست برنج موجب از بين رفتن ويتامين و ازدياد وزن بدن مي شود. اين محقق افزود: سرانه مصرف ماهي در بين مردم تهران پنج كيلوگرم در سال است كه اين ميزان در ميان مردم توكيو ۶۶ كيلوگرم بوده و به همين دليل متوسط عمر مردم آن ها ۱۸ سال بيشتر از شهروندان تهراني است. وي از ديگر موارد تغذيه نادرست مردم تهران را خوردن آب در زمان صرف غذا دانست و اظهار داشت: هنگام خوردن غذا، معده انسان توليد اسيد جهت هضم غذا مي كند و خوردن آب در زمان مصرف غذا، باعث از بين رفتن اسيدها و هضم نشدن غذا در معده مي شود.» .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|