!گيس گلاب آشپز مي شود |
Monday, May 19, 2003
«جشنواره بينالمللي غذا» هم تموم شد. اين جشنواره اتفاق جالبي بود كه بايد اميدوار باشيم كه هر ساله برگزار بشه. ظاهرا از ابتداي خرداد هم نمايشگاه بينالمللي غذا و صنايع غذايي، در محل دايمي نمايشگاهها برگزار خواهد شد. كسايي كه نتونستن در اين جشنواره شركت كنن، اميدوارم بتونن در نمايشگاه بينالمللي شركت كنن.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
9:57 PM
گزارشي از جشنواره : جشنواره بينالمللي غذا كه از تاريخ 25 الي 29 ارديبهشت، در محل پارك هتل لاله برگزار شد در نوع خود اتفاق جالبي بود. بر طبق اطلاعاتي كه از طرف مسئولين جشنواره ارائه شد، اين جشنواره با تدارك 5 شركت و ياري 23 اسپانسر و حضور 163 شركت داخلي و خارجي برگزار شد كه البته جاي بسياري از شركتهاي معتبر هم خالي بود. نگاهي به شركتهاي حاضر در جشنواره : بررسي تك تك شركتها شركت كننده كاري زمانگير و طولاني خواهد شد به همين علت سعي كردم كه از شركتهايي نام ببرم كه محصولات جالبتري داشتن. اولين چيز جالب اين نمايشگاه، حضور چند استان با غرفههاي سنتي و غذاهاي محلي همان استان بود. استانهاي گيلان، گلستان، كهكيلويه و بويراحمد و … در جشنواره حضور داشتن كه بعضي از آنها با آهنگهاي و رقصهاي محلي، فضاي جالبي رو بوجود آورده بودن. غرفه گيلان ارائه كننده غذاهاي سنتي گيلان بود كه همونجا طبخ ميشد و علاقمندان ميتونستن امتخان كنن و لذت ببرن. شركت «پاموج خزر» هم با ارائه كارتهايي كه راهنماي تهيه چند غذاي سنتي بر روي اون چاپ شده بود، علاقمندان آشپزي رو بينصيب نميگذاشت. (با تشكر از دوستان شركت پاموج خزر كه اجازه دادن از عكس غذاهاشون در آينده در اين وبلاگ استفاده كنم) اسم اين جشنواره بينالمللي بود ولي از كشورهاي خارجي، جز تايلند و هند كشور ديگري ديده نميشد. هند با رستوران «شبهاي بمبئي» و كشور تايلند با «شركت توسعه ايران – تايلند» در جشنواره شركت داشت كه اولي غذاي داغ و دومي بيشتر محصولات بستهبندي شده ارائه ميداد. رستوران شركت قطارهاي مسافريري رجاء (كه يكي از اسپانسرها بود) هم جالب بود. مسئولين رجاء، واگن رستوران يك قطار رو آورده بودن كه بيننده زيادي هم داشت. در زمينه نشر هم جالبترينها، يكي «شهر كتاب» بود كه با طيف وسيعي از كتابهاي آشپزي خارجي شركت داشتن و ديگري انتشارات خانومهاي مينويي بود كه همه ميدونيد در زمينهي تزيين غذا فعال هستن. البته اولين شماره و حضور مجله «تغذيه و سلامتي» رو هم نبايد فراموش كردن. (با تبريك با اين دوستان و الطافشون، ورودشون رو به عرصهي مطبوعات تبريك ميگم) شركت «آماده لذيذ» هم با گالينا بلانكاي معروفش شركت داشت. البته مسئولين غرفه وعده ميدادن كه بيش از 40 نوع محصول آماده دارن كه به محض حل شدن مشكل مجوزشون، وارد بازار خواهد شد. دوستان شركت آماده لذيذ كتاب آموزش آشپزي و كلاسهاي آشپزي هم ارائه ميداد كه در نوع خودش جالب بود. (با تشكر از اين دوستان كه بيش از همه، به من لطف داشتن) حضور شركت كاله رو هم بعد از اون جنجالها و تبليغات منفي كه عليه اين شركت انجام ميشه بايد به فال نيك گرفت. گذشته از تمام شايعات درست يا نادرستي كه در مورد اين شركت انجام ميشه بايد گفت بهترين محصولات لبني و پروتئيني ايران رو ارائه ميكنن. ضمنا علاقندان محصولات پروتئيني اين شركت بخاطر داشته باشن كه اين محصولات رو نه با نام كاله، كه با نام «فراوردههاي گوشتي آمل» يا «فراوردههاي گوشتي تهران» تهيه كنن. (با تشكر از دوستان شركت كاله، كه براي ارائه بروشورهاي تبليغاتي همهگونه همكاري رو داشتن) اتفاق جالب ديگه در زمينه مواد پروتئيني، حضور شركت «فراوردههاي گوشتي رباط كريم» با ارائه گوشت پخته و دودي بوقلمون بود. شركت «شكوفه فام آمل» هم با «بنسه» حضور داشت كه آرد سيب زميني است. مسئولين شركت مدعي بودن كه اين آرد براي پخت كيك و كوكوي سيبزميني بسيار مناسبه. «انجمن صنفي توليدكنندگان قارچ» هم كار جالبي كرده بود. دو كيسه مخلوط هاگ قارچ و كود، به نمايش گذاشته شده بود كه رشد قارچها رو نشون ميداد. روز آخر جشنواره قارچها آماده چيدن شده بودن. «كافيتو» هم با انواع محصولات گرفته شده از فهوه حضور داشت. اين شركت نمايندگي يك شركت اسپانيايي رو بر عهده داشت. شگفتانگيزترين محصولات از نظر من، در غرفه شيلات بود كه شركتها محصولات دريايي متنوعي ارائه ميكردن. هتلي از بندرعباس، غذاهايي با هشتپا و خرچنگ ارائه ميداد كه لااقل از نظر قيمت (هر پرس خوراك خرچنگ 13 هزار تومان) كم نظير بود. «شركت غذايي خليج فارس» در بستهبنديهاي مناسبي، محصولات متنوعي رو ارائه ميداد كه از انواع ماهيان، ميگو، خرچنگ و كاتلفيش (نوعي آبزي شبيه هشتپا) تشكيل ميشد. شركت «زيست ماهي پرشيا» هم انواع ماهيهاي شمال رو در بستهبندي هاي مناسب با بازار عرضه كرده بود. در ميان محصولات اين شركت ميشد خرچنگ پخته هم پيدا كرد كه به ادعاي مسئولين غرفه، فرمول پخت خرچنگها رو فقط كارشناسان سوئدي ميدونستن و در اختيار اونها هم قرار نداده بودن. در استخر موجود اونجا، علاقمندان ميدونستن، مجانا، ماهي غزلآلا هم ضيد كنن (البته با قلاب) كه اين هم از نكات جالب جشنواره بود. در پايان بايد به نكات مثبت ديگهاي مثل، نزديكي محل جشنواره به مركز شهر، نبود ترافيك و پيدا شدن راحت محل پارك اتوموبيل، نبود دستفروشان مزاحم در اطراف نمايشگاه، مجاني بودن ورودي!، ارائه غذاهاي مجاني (البته فقط در روز اول) و بلاخره قرار گيري غرفهها در يك لاين كه باعث ميشد به راحتي همه غرفهها رو بازديد كنيم، اشاره كنم. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|