!گيس گلاب آشپز مي شود |
Thursday, July 10, 2003
بايد از دوستان عذر بخوام بابت تاخيرهام.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
12:05 PM
مدتي هست كه قصد دارم چند تا غذاي جديد براتون بنويسم اما فعلا فضايي كه براي عكسهام استفاده ميكردم دچار مشكل شده و ممكنه براي مدت طولاني هم درست نشه. فعلا براي خالي نبودن اينجا چند تا لينك به مقالات مجله همشهري قرار ميدم تا مشكل حل شه. از همه دوستان هم براي اينكه به اينجا سر زدن و من رو فراموش نكردن ممنون. مقالهاي در مورد زرشك به نام «شيطانك زرشكي» در مورد فوايد چاي : «چاي بخوريد و خوشبو باشيد» «ريز نكتههايي در مورد توت فرنگي» مقالهاي در مورد سير به نام «بقچههاي عطرآگين» مقالهاي در مورد زعفران به نام «كلالهي طلا» «پادشاه توتها»، مقالهاي در مورد توت درختي مقالهاي در مورد موز به نام «هلالهاي لغزان ماه» مقالهاي در مورد گل آفتابگردان به نام «آيينهگردان خورشيد» .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|