!گيس گلاب آشپز مي شود |
Saturday, November 29, 2003
دوستي خواسته براش طرز تهيه سمبوسه رو توضيح بدم. سمبوسه راستش كلي ماجرا داره. اين غذا رو تقريبا در تمامي خاورميانه درست ميكنن و هر جا هم به يه روش. عراقيها و مصريها تقريبا به يه روش درست ميكنن (البته با اندكي تفاوت) و بهش «سمبوسك» ميگن. پاكستانيها هم …
گيس گلابتون آشپز , ساعت
10:29 AM
بزاريد اينها رو بعد توضيح ميدم. مطلب بعدم به سمبوسه اختصاص داره. اما امروز يه ساندويچ ديگه ميگم : پنير چدار كه در اينجا استفاده ميشه يه نوع پنير انگليسيه (البته فكر ميكنم انگليسي باشه) كه جزو پنيرهاي تازه محسوب ميشه كه معمولا صبحانه ميخورنش. شما به جاش از پنيرها ليقوان يا تبريز استفاده كنيد. مواد لازم : ½ قاشق سوپ خوري سس مايونز ½ قاشق چاي خوري خردل 3 برش پنير چدار (Cheddar) 2 برش نان سفيد 1 برگ كاهو 2 حلقه گوجه فرنگي طرز تهيه: بر روي تكه پاييني نان، مايونز ماليده و كاهو و 2 برش گوجه را روي آن قراردهيد. روي تكه بالايي هم خردل ريخته و برشهاي پنير را روي آن قرار دهيد. حالا دو تكه را روي هم گذاشته و به اندازه دلخواه برش دهيد و ميل كنيد. يادم باشه كه بعدا توضيحات كاملتري در مورد پنير چدار و كالباس بولوگنا براتون بنويسم. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|