!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, December 06, 2003


Bologna - Baloney - Balogna
بولوگنا


نوعي سوسيس نرم و شيرين كه براي تهيه ساندويچ بسيار مناسب است. (توجه داشته باشيد كه تمامي محصولات پروتييني كه در ايران به نام خانواده سوسيس و كالباس شناخته ميشوند، در واقع از خانواده سوسيسها هستند و در رده بندي‌هاي اين محصولات، چيزي به نام خانواده كالباس وجود ندارد). بولوگنا را با گوشت خوك يا گاو و معمولا بصورت دودي تهيه مي‌كنند و به همان صورت سرد قابل مصرف مي‌باشد و نياز به پخت ندارد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home