!گيس گلاب آشپز مي شود |
Saturday, December 06, 2003
Cheddar پنير چدار تا پيش از سال 1850، تقريبا تنها پنيري كه در آمريكا توليد ميشد پنير چدار بود. توليد پنير چدار در ويسكانسين از اواسط دهه 1800 آغاز شد. امروزه نيز بيش از نيمي از پنيرهايي كه در ويسكانسين توليد ميشود پنير چدار است. اين پنير زرد رنگ كه بصورت فريز شده هم قابل نگهداريست، با طعمهاي گوناگون قابل دسترس است و در ساندويچها، اسنيكها، سوپها و سسها استفاده ميشود. در چند سال اخير در ايران هم پنير چدار (پروسس چدار) توليد شده است. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|