!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, December 06, 2003


Cheddar
پنير چدار


تا پيش از سال 1850، تقريبا تنها پنيري كه در آمريكا توليد مي‌شد پنير چدار بود. توليد پنير چدار در ويسكانسين از اواسط دهه 1800 آغاز شد. امروزه نيز بيش از نيمي از پنير‌هايي كه در ويسكانسين توليد مي‌شود پنير چدار است. اين پنير زرد رنگ كه بصورت فريز شده هم قابل نگهداريست، با طعمهاي گوناگون قابل دسترس است و در ساندويچ‌ها، اسنيك‌ها، سوپ‌ها و سس‌ها استفاده مي‌شود. در چند سال اخير در ايران هم پنير چدار (پروسس چدار) توليد شده است.



.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home