!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, December 07, 2003


Ricotta
پنير ريكوتا


پنير سازهاي ايتاليايي، پنير ريكوتا را از آب پنيري تهيه ميكردند كه پس از تهيه پنير مازورولا و Provolone باقي ميماند. آنها اسيد لاكتيك يا سركه را به آب پنير اضافه ميكردند و آن را دوباره حرارت ميدادند تا به دماي جوش نزديك شود. كلمه ريكوتا نيز تقريبا به معني «دوباره گرم كردن» است. دلمه‌هاي حاصل از فرايند بالا، پنير ريكوتا بود. اين پنير معمولا در پاستاها و دسرها بكار ميرود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home