![]() |
Saturday, April 03, 2004
پسته
گيس گلابتون آشپز , ساعت
11:52 AM
گرم و خشك و بـــراي افـــراد گرم مـــزاج مضر است. مصلح آن سكنجبين مي باشد. پسته بسيار مقوي و داراي ويتامين هاي ب يك و ب دو و ويتامين پ پ و ويتامين E مي باشد. املاح معدني هم دارد و در تقويت قواي جسمي وجنسي و سلولهاي مغزي موثر است. در پسته مقدار قابل توجهي آهن وجود دارد و با داشتن مواد ديگري چون پتاسيم ، منيزيوم تامين كننده احتياجات بدن و خون است... البته مصرف زياد پسته باعث ميشود كه مقدار ازت در خون و بدن بالا رود و شايد به همين علت است كه عده اي معتقدند پسته باعث كثيف شدن خون مي شود، البته اشخاصي كه دچار ضعف و نارسائي كبد هستند و مبتلايان به بيماريهاي نقرس و ديابت و ناراحتي كليه بايد از خوردن پسته خودداري كنند. علي خليليان .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|