!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, April 03, 2004

پسته
گرم و خشك و بـــراي افـــراد گرم مـــزاج مضر است. مصلح آن سكنجبين مي باشد.
پسته بسيار مقوي و داراي ويتامين هاي ب يك و ب دو و ويتامين پ پ و ويتامين E مي باشد.
املاح معدني هم دارد و در تقويت قواي جسمي وجنسي و سلولهاي مغزي موثر است.
در پسته مقدار قابل توجهي آهن وجود دارد و با داشتن مواد ديگري چون پتاسيم ، منيزيوم تامين كننده احتياجات بدن و خون است...
البته مصرف زياد پسته باعث ميشود كه مقدار ازت در خون و بدن بالا رود و شايد به همين علت است كه عده اي معتقدند پسته باعث كثيف شدن خون مي شود، البته اشخاصي كه دچار ضعف و نارسائي كبد هستند و مبتلايان به بيماريهاي نقرس و ديابت و ناراحتي كليه بايد از خوردن پسته خودداري كنند.

علي خليليان


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home