!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, February 23, 2006

خیلی وقت مطالب جدیدی ننوشتم اگرچه چندان هم بیکار نبودم. کمی دیگه هم منتظر بمونید!
دوستی یه سری سوال در مورد شیرینی پزی داشت که از طریق فرم نظرخواهیم پرسید و اگرچه من تخصصی در شیرینی پزی ندارم اما حتی الامکان جواب دادم. متاسفانه دوست عزیزمون، هم فرم نظرخواهی وبلاگش خرابه و هم ایمیلش برگشت می خوره. برای همین من ناچارم پاسخ سوالات آخرش رو اینجا بنویسم. ضمنا دوستای عزیزی که سوال می کنن لطفا ایمیل معتبری هم برای جواب دادن بهم بدن.
اما جواب این دوستمون :
دوست عزيز. در مورد تهيه مواد براي شيريني پزي کمک زيادي نميتونم بهت بکنم. اما خودم اکثر موادم رو از فروشگاههايي مثل هايلند در ميدان آرژانتين تهيه مي کنم. البته يه سوپرمارکت هم دور ميدان تجريش سمت بازارچه هست که توش رنگ هاي شيريني پزي خارجي داره و معمولا اجناس خارجيش هم آپديت شده است.
buttercream نوعي خمير است که به راحتي مي‌توني توي منزل تهيه اش کني. کارش هم اينه که در لايه‌هاي بين کيک و يا براي پوشاندن ناهمواريهاي کيک و ايجاد سطح يکنواخت ازش استفاده ميکنن. درواقع کار بتونه رو در صافکاري، اين خمير در شيريني پزي انجام ميده.
طرز تهيه براي 500 گرم :
125 گرم کره يا مارگارين
1 قاشق سوپ خوري شير
375 گرم شکر خاکه (نرم)

ضمنا مي توني Buttercream رو با طعم دلخواهت درست کني.
مواد براي طعم هاي مختلف :
طعم وانيلي : 1 قاشق مرباخوري وانيل
طعم ليمويي : 1 قاشق سوپ خوري آبليموي - در اين حالت شير را حذف کنيد.
طعم کاکائويي : 2 قاشق سوپ خوري کاکائو
طعم قهوه : 1 قاشق سوپ خوري قهوه فوري - نسکافه

براي تهيه کره نرم شده رو در ظرفي مناسب بريزيد و شير را به همراه طعمي که دوست داريد به آن اضافه کنيد و مخلوط کنيد. شکر را بر روي مخلوط آرام آرام الک کنيد و همينطور هم بزنيد تا خوب مخلوط شود و يک خمير با رنگ کرم يکدست بوجود بيايد.
البته اگه از طعم قهوه يا کاکائو استفاده کنيد ديگر کرم رنگ نخواهد شد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments:
سلام
اول بايد عذرخواهي كنم كه اينقدر توي زحمت افتاديد راستش فكر نمي كردم اينقدر مشكل ايجاد بكنم
گيس گلابتون عزيز كاش اسم اون سوپر ماركت رو هم زحمت مي كشيديد و مي نوشتيد يا مشخصات بيشتري درموردش در اختيارم قرار مي داديد فكر كنم ديگه اين آخرين سوالم در اين چند روز باشه اونم اينه كه اين شربت ذرت چيه كه در بعضي از دستورات همين خميرها به چشم مي خوره اون رو از كجا ميشه تهيه كرد

راستي خواهش مي كنم بازم برامون دستور غذاهاي خوشمزه رو بنويسيد ممنونم
 
سلام
باز هم تشكر مي كنم از اينكه اينطور با صبر و حوصله و صميمانه جواب سوالات من رو مي ديد
راستش اون شربت ذرت ترجمه اين عبارته
Corn Syrup
كه در تهيه مارزپان به اون هم اشاره شده و مثل اينكه ميشه جايگزين سفيده تخم مرغ كرد
پيشاپيش از راهنماييتون تشكر مي كنم
 
Post a Comment

Home