!گيس گلاب آشپز مي شود |
Sunday, February 23, 2003
Chicken and Rice Salad with Pine Nuts and Lemon تخم كاج از اون دانههاي روغنيه كه در غذاهاي غربي زياد استفاده ميشه اما در اكثر نقاط ايران حتي نميدونن كه اين گياه خوردني هم هست! به هر حال شما ميتونين اون رو با خلال بادام يا پسته جايگزين كنيد و اين به اصطلاح سالاد رو مثل يه غذاي اصلي سرو كنيد. در مورد اين غذا هم من مجبور شدم كمي در روش طبخ تغييراتي بوجود بيارم تا با ذائقهي ايراني سازگار بشه. ضمنا اگه مثل من از غذاهاي شيرين خوشتون نميياد، بجاي كشمش از زرشك استفاده كنيد. تذكر : موقع طبخ اين غذا، همسر من به ابتكار، زعفران هم در غذا ريخت كه خيلي خوشمزهتر شد. شما هم امتحان كنيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|