!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Friday, February 21, 2003

Parmesan
پنير پارمسان


پنيري است از دسته پنيرهاي سخت (Firm Cheese). براي نگهداري اين پنير به مدت طولاني بايد آن را به قطعات 250 گرمي تقسيم كرده و در محفظه اي كه قابل نفوذ هوا نباشد گذاشته و آن را در فريزر قرار داد. براي استفاده نيز بايد آن را پس از خارج كردن از فريزر در يخچال گذاشته تا به آرامي يخ آن باز شده و آماده استفاده شود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home