!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, February 23, 2003


Pine Nut
تخم درخت كاج


اين دانهي گرانقيمت و خوشمزه در نقاط مختلفي از جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. ايتالياييها كوبيده آن را در سس پستو (Pesto) استفاده ميكنند و يا بر روي انواع غذاهاي ساخته شده با پاستا ميريزند. تخم درخت كاج دو نوع است: نوع چيني آن كه تقريبا مثلثي شكل است و در اغلب سوپرماركتهاي آسيايي بفروش ميرود و نوع ايتاليايي آن كه باريكتر و گرانقيمتتر و خوش عطرتر است. تمامي انواع تخم كاج پر روغن هستند بنابراين بهتر است آنها را در فريزير نگهداري كنيد. پيش از استفاده از تخم كاج آن را براي 5 دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home