!گيس گلاب آشپز مي شود |
Sunday, February 23, 2003
Pine Nut تخم درخت كاج اين دانهي گرانقيمت و خوشمزه در نقاط مختلفي از جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. ايتالياييها كوبيده آن را در سس پستو (Pesto) استفاده ميكنند و يا بر روي انواع غذاهاي ساخته شده با پاستا ميريزند. تخم درخت كاج دو نوع است: نوع چيني آن كه تقريبا مثلثي شكل است و در اغلب سوپرماركتهاي آسيايي بفروش ميرود و نوع ايتاليايي آن كه باريكتر و گرانقيمتتر و خوش عطرتر است. تمامي انواع تخم كاج پر روغن هستند بنابراين بهتر است آنها را در فريزير نگهداري كنيد. پيش از استفاده از تخم كاج آن را براي 5 دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|