!گيس گلاب آشپز مي شود |
Saturday, February 22, 2003
Raisines - Dried Grapes كشمش قرمز اين كشمش معمولي ترين نوع كشمش است كه تقريبا در همه جا قابل تهيه ميباشد. كشمش طلايي (Golden Raisines) ترش مزه تر از كشمش معمولي است و بسياري از آشپزها آن را براي استفاده در غذا ترجيح ميدهند. كشمش مسقطي (Muscat Raisines) تيره رنگتر و بسيار شيرينتر هستند و براي استفاده در كيك و شيريني مناسبند. كشمش بيدانه يا مويز (Currants) كشمش ديگري است كه در آشپزي بكار ميرود و از نظر اندازه يك چهارم كشمش معمولي است. كشمش را ميتوانيد به راحتي در فريزر نيز نگهداري كنيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|