!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, February 22, 2003


Russet Potato - Idaho Potato - Baking Potato - Starchy Potato - Chef's Potato
سيب زميني مخصوص پختن - سيب زميني پر نشاسته


اين سيب زميني ها بسيار پر نشاسته و كم رطوبت هستند بنا براين به راحتي ميپزند و له ميشوند. اين نوع سيب زميني ها در اثر پخت شكل خود را از دست ميدهند و به همين علت براي سالاد مناسب نيستند. اين دسته از سيب زميني ها را بعد از پخت در فويل نگهداري نكنيد چون فويل موجب حفظ رطوبت شده و نرم و له شدن سيب زميني ميشود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home