!گيس گلاب آشپز مي شود |
Sunday, February 23, 2003
Sherry - Sack شراب شري اين شراب اسپانيايي معمولا در گيلاسهاي كوچك و قبل از شام سرو ميشود اما بسياري از افراد آن را در آشپزخانه خود براي استفاده در سسها و سوپ و دسر نيز نگهداري ميكنند. شراب شري دو نوع است : Fino و Oloroso . Fino Sherry يا Palma Sherry شرابي است غير شيرين و با طعمي ميوه اي و البته گرانقيمت. از انواع Fino ميتوان به Manzanilla و Amontillado اشاره كرد. Oloroso Sherry به نسبت Fino طعمي نزديكتر به ميوه دارد. از انواع Oloroso نيز ميتوان از Cream Sherry و Amoroso نام برد كه هر دو شيرين هستند و در بريتانيا بسيار مصرف ميشوند. Cooking Sherry نوع ديگري از شري است كه در آن نمك وجود دارد و معمولا در آشپزيها بكار ميرود. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|