!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, February 23, 2003


Sherry - Sack
شراب شري


اين شراب اسپانيايي معمولا در گيلاسهاي كوچك و قبل از شام سرو ميشود اما بسياري از افراد آن را در آشپزخانه خود براي استفاده در سسها و سوپ و دسر نيز نگهداري ميكنند. شراب شري دو نوع است : Fino و Oloroso . Fino Sherry يا Palma Sherry شرابي است غير شيرين و با طعمي ميوه اي و البته گرانقيمت. از انواع Fino ميتوان به Manzanilla و Amontillado اشاره كرد. Oloroso Sherry به نسبت Fino طعمي نزديكتر به ميوه دارد. از انواع Oloroso نيز ميتوان از Cream Sherry و Amoroso نام برد كه هر دو شيرين هستند و در بريتانيا بسيار مصرف ميشوند.
Cooking Sherry نوع ديگري از شري است كه در آن نمك وجود دارد و معمولا در آشپزيها بكار ميرود.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home