!گيس گلاب آشپز مي شود |
Saturday, February 22, 2003
Tabasco Sauce سس تاباسكو مقدار توليد شده : 1 فنجان مواد لازم : 1 - 36 عدد فلفل تاباسكو يا هر نوع فلفل قرمز تند ديگر 2 - 1 حبه سير - كوبيده شده 3 - 1 قاشق سوپ خوري شكر 4 - 2/1 قاشق چاي خوري نمك 5 - 1 قاشق چاي خوري خردل آلماني (Horseradish) 6 - 1 فنجان سركه داغ 7 - 1 قنجان آب آب را در تابه اي بريزيد و فلفل و سير را در آن ريخته و بگذاريد تا سير بپزد. سپس مواد را از صافي رد كنيد و مواد ديگر را به آن بيفزاييد و بگذاريد دوباره بجوشد تا خوب مخلوط شود. جوشيده را آنقدر ادامه دهيد تا ميزان آن به 1 قتجان كاهش پيدا كند. سس آماده است. سس را در شيشه بريزيد و بگذاريد سرد شود. تذكر : خردل آلماني در ايران قابل تهيه نيست و اگرچه از نظر طعم با خردل معمولي كاملا متفاوت است اما به ناچار ميتوانيد از خردل معمولي استفاده كنيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|