!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, February 22, 2003



Tabasco Sauce
سس تاباسكو

مقدار توليد شده : 1 فنجان


مواد لازم :
1 - 36 عدد فلفل تاباسكو يا هر نوع فلفل قرمز تند ديگر
2 - 1 حبه سير - كوبيده شده
3 - 1 قاشق سوپ خوري شكر
4 - 2/1 قاشق چاي خوري نمك
5 - 1 قاشق چاي خوري خردل آلماني (Horseradish)
6 - 1 فنجان سركه داغ
7 - 1 قنجان آب

آب را در تابه اي بريزيد و فلفل و سير را در آن ريخته و بگذاريد تا سير بپزد. سپس مواد را از صافي رد كنيد و مواد ديگر را به آن بيفزاييد و بگذاريد دوباره بجوشد تا خوب مخلوط شود. جوشيده را آنقدر ادامه دهيد تا ميزان آن به 1 قتجان كاهش پيدا كند. سس آماده است.
سس را در شيشه بريزيد و بگذاريد سرد شود.

تذكر : خردل آلماني در ايران قابل تهيه نيست و اگرچه از نظر طعم با خردل معمولي كاملا متفاوت است اما به ناچار ميتوانيد از خردل معمولي استفاده كنيد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home