!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, April 21, 2003



Puerco Adobo

خب اين غذا كمي اعياني‌تر بنظر مياد و بدرد ما فقير و فقرا نمي‌خوره! من اين غذا رو با گوشت گراز پختم و صد البته شما مي‌تونيد با گوشت‌ها ديگر آماده‌اش كنيد. هدف از معرفي اين غذا در واقع معرفي نوعي Marinade (مايه‌اي كه گوشت يا هر چيز ديگر را پيش از طبخ، مدتي در آن مي‌خوابانند) است كه شايد كسايي تمايل داشته باشن امتحانش كنن.
ترشي فلفل تند نمي‌دونم در بازار هست يا نه اما خيلي از خانومها درست كردنش رو بلدن. اگر هم پيدا نكرديد از فلفل معمولي استفاده كنيد.


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home