![]() |
Sunday, February 08, 2004
دوستان گله نكنن چرا من آپديت نميكنم. از وقتي كه اين عكسهاي سايت پريده كلي كلافه هستم و اصلا نميدونم فعلا بايد چيكار كنم. هر غذايي بزارم حداقل يه عكس داره. البته بگم يه Domain هم ثبت كردم و ممكنه بزودي اسبابكشي كنم و برم اونجا. اما تا اون موقع فكر كنم بايد كمي بيشتر دندون رو جيگر بزارم.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
11:08 AM
فعلا از يه ساندويچ خيلي ساده ديگه صحبت ميكنيم. مواد لازم : 2 ورقه پنير چدار 2 قاشق چاي خوري مارگارين 2 برش نان سفيد طرز تهيه: بر روي يك برش از نان، هر دو ورقه پنير را قرار داده و تكه ديگر نان را روي آن بگذاريد. سپس بر روي قسمت بالاي نان كره بماليد. اكنون ساندويچ را درون فر، يا روي حرارت ملايم كبابپز قرار داده و صبر كنيد تا سطح رويي نان آرام آرام تست و پنير نيز داخل ساندويچ آب شود. سپس ساندويچ را از فر خارج كرده و بريد و داغ ميل كنيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|