!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, February 28, 2004

انگور
انگور داراي مواد غذائي فراواني است كه عمدتا شكر طبيعي است .
آب انگور تازه داراي مقدار زيادي ويتامينهاي A, B1, B2, C نياسين و مقدار فراواني مواد معدني شامل كلسيم كلر، مس ، فلوئور، آهن، منيزيم ، منگنز ، فسفر ، پتاسيم ، سيليكان ، سلفور ميباشد.
آب انگور منبع بسيار خوب اسيد تارتاريك و شكرهاي طبيعي انرژي زا و محرك سوخت و ساز بدن است . در بعضي مواقع سوخت وساز بالا ضروري است زيرا مواد زائد و غذاي اضافي در بدن دفع ميشوند و چون آب انگور سوخت و ساز بدن را بالا ميبرد جهت كاستن وزن اضافي بدن سودمند است . مواد معدني فراوان آب انگور موجب تميزي و ازدياد خون ميشود و كبد را جهت تصفيه نمودن خون تحريك ميكند .آب انگور ملين ، مدر ، صفرابر و انرژي زاست . انگور ميوه اي است كه هضم آن براي بدن بسيار ساده است : زيرا قند انگور بدون تغيير وارد خون ميشود و بدن براي هضم آن مشكلي ندارد . در صورتي كه ساير مواد قندي و نشاسته اي اينطور نيستند . ترشي آب انگور عبور غذا را از معده به روده آسان ميكند و در اثر ورود قند انگور به خون مواد مولد نيرو بوجود مي ايد كه موجب تحرك بدن ميگردد. انگور از اعمالي مانند ترش كردن ، سوء هاضمه ، خونريزي ، پيدا شدن سنگ در كبد و مثانه ، مسموميت مزمن جيوه و سرب ، بعضي امراض جلدي و ريوي جلوگيري ميكند .

علي خليليان


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home