![]() |
Sunday, February 29, 2004
ازگيل
گيس گلابتون آشپز , ساعت
11:08 AM
ازگيل سرشار از ويتامينهاي ( ب و ث ) و قند ، تانن و سلولز و اسيد سيتريك ميباشد. ازگيل داراي مقدار زيادي «هيدرات كربن » است كه مولد انرژي ميباشد . ازگيل داراي ماده اي بنام (تانن ) است كه بهترين دارو براي درمان عفونتهاي روده بزرگ است . ازگيل در تقويت خون بدن موثر است . ويتامين «ب» ازگيل ، اعصاب را تقويت ميكند و از نظر تغذيه اهميت دارد . ازگيل را بصورت خام بعنوان يك ميوه لذيذ ، مطبوع و تقويت كننده مصرف ميكنند و از آن شربت و كنسرو ازگيل تهيه ميكنند . مصرف ازگيل خام يا كنسرو ازگيل در معالجه اسهال ساده اثر قطعي دارد . خوردن ازگيل خام و ( خصوصا نارس آن كه تانن بيشتري دارد ) در معالجه خونريزي هاي داخلي مانند : بواسير ، خونريزي رحمي و غيره اثر شفابخش دارد. علي خليليان .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|