!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, February 29, 2004

ازگيل
ازگيل سرشار از ويتامينهاي ( ب و ث ) و قند ، تانن و سلولز و اسيد سيتريك ميباشد.
ازگيل داراي مقدار زيادي «هيدرات كربن » است كه مولد انرژي ميباشد .
ازگيل داراي ماده اي بنام (تانن ) است كه بهترين دارو براي درمان عفونتهاي روده بزرگ است .
ازگيل در تقويت خون بدن موثر است .
ويتامين «ب» ازگيل ، اعصاب را تقويت ميكند و از نظر تغذيه اهميت دارد .
ازگيل را بصورت خام بعنوان يك ميوه لذيذ ، مطبوع و تقويت كننده مصرف ميكنند و از آن شربت و كنسرو ازگيل تهيه ميكنند .
مصرف ازگيل خام يا كنسرو ازگيل در معالجه اسهال ساده اثر قطعي دارد .
خوردن ازگيل خام و ( خصوصا نارس آن كه تانن بيشتري دارد ) در معالجه خونريزي هاي داخلي مانند :
بواسير ، خونريزي رحمي و غيره اثر شفابخش دارد.

علي خليليان


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home