!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Tuesday, February 24, 2004

چند روز پيش به يه آقاي ميانه‌سالي برخوردم كه از علاقمند علوم تغذيه بود. اين شخص محترم كلي وقت گذاشته بود و نشسته بود و چند تا كتاب رو خونده بود و از توي اين كتابها يه مرجع خوب و مناسب تهيه كرده بود تا آدمهايي مثل ما، بفهمن كدوم گياه خوراكي كدوم ويتامين يا خاصيت رو داره و يا براي چه بيماري خوبه.
حالا اين دوست عزيز اين مجموعه با ارزش رو در اختيار من گذاشته تا در وبلاگم منتشر كنم.
من اين كتاب رو از اول و با اندكي تعديل براتون قسمت به قسمت مي‌زارم تا ازش استفاده كنيد. البته منظورم از تعديل، كم كردن بخشهايي از كتابه كه ربطي به موضوع مورد بحث نداره و نويسنده هم اونها رو صرفا براي اين قرار داده تا مطالبش از حالت يكنواختي خارج بشه. بعد از اتمام مطالب اونها رو بصورت يك فايل اينجا قرار مي‌دم تا قابل دانلود باشه كه البته نسخه كامل خواهد بود.
فردا هم از مقدمه اين كتاب شروع مي‌كنم.

شناسنامه كتاب :
نام : «خواص غذايي ودرماني ميوه ها و سبزيجات»
گرد آورنده : «علي خليليان»


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home