!گيس گلاب آشپز مي شود |
Sunday, February 29, 2004
همشهري امروز خبري چاپ كرده در مورد راهاندازي واحد اطلاع رساني غذا. اين مركز قراره در مورد اينكه كدوم مواد غذايي رو بخوريم و كدوم رو نخوريم اطلاع رساني كنه.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
11:54 AM
به هر حال خوبه كه مركزي وجود داشته باشه مثلا به ما بگه مشخصات يك كالباس خوب چيه يا چطور بفهميم كنسروي فاسد هست يا نه. تلفن اين مركز هم 6954438 اعلام شده و آدرس سايتشون هم اينجاست. گرچه هنوز بخششون در صفحه اصلي فعال نيست اما گفتن اشتباهي شده و حتما بزودي راهاندازي ميشه. اصل خبر رو اينجا بخونيد. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|