!گيس گلاب آشپز مي شود |
Monday, March 15, 2004
روز 17 اسفند در طبقه 11 هتل لاله جشنواره غذا برگزار شده بود كه مردم عادي ازش بيخبر موندن. البته تا زماني كه روزنامه همشهري در موردش نوشت. من خودم كه خيلي حالم گرفته شد. با هزار بدبختي تونستم تلفن تماس مسولين جشنواره رو تهيه كنم و تماسي بگيرم.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
12:36 PM
ظاهرا اين عزيزان برگزار كننده جشنواره قبلي كه در پارك لاله برگزار شده بود هم بودن و قول يه جشنواره ديگه هم در اوايل ارديبهشت در نمايشگاه بينالمللي دادن. اميدوارم كه به قولشون وفا كنن و يه جشنواره واقعي راه بندازن. خوندن اصل مقاله همشهري هم خالي از لطف نيست اطلاعات جالبي در مورد جشنواره و غذاهاي ايراني بهتون ميده. اصل مقاله رو اينجا بخونيد. راستي اگه علاقمند به مطالبي در مورد گياهان و خواصشون هستين و مطالب آقاي خليليان رو توي وبلاگ من دنبال ميكنين بهتون بگم كه وبلاگ «آموزشگاه علمي كشاورزي سبز ايران» رو هم فراموش نكنين. و در انتها : عيد خوب و خوشمزهاي داشته باشين و در كنار خانواده خوش باشين. عيدتون مبارك. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|