![]() |
Tuesday, March 09, 2004
مدتي پيش با همسرم در مورد رژيم غذايي مناسب بحث ميكردم. اون معتقد به كم غذا خوردن براي حفظ تناسب اندام بود اما من بر عكس معتقد بودم بايد با سنجش صحيح ميزان كالري مصرفي روزانه و كالري وارده به بدن، به راحتي همه چيز خورد و در عين حال تناسب اندام رو حفظ كرد و حتي لاغر شد. در كنار اين معتقدم كه با حذف تمامي غذاهاي نشاستهاي يا مصرف كم اونها و جايگزينيش با انواع محصولات گوشتي هم به نتيجه دلخواه رسيد. اما خب دليل علمي براي حرفم نداشتم.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
1:16 PM
ديروز توي روزنامه شرق مطلبي در اين رابطه نوشت كه گرچه علمي يا خبري نبود اما به اين مسئله اشاره ميكرد كه با مصرف زياد گوشت، كبد بجاي ذخيره چربي، چرخه متابوليسم رو فعالتر ميكنه و چربيهاي ذخيره شده رو ميسوزونه. شما چي فكر ميكنيد؟ راستي اصل مطلب رو هم اينجا (تيتر مطلب : خوردنيها - به ياد گوشت) بخونيد. البته دوست عزيزمون شكوه - كه اتفاقا وبلاگ خوبي هم داره - مطلب خوبي در مورد تاريخچه گياهخواري نوشتن و در اون مطلب هم اشارهاي به نوشته روزنامه شرق داشتن. خوندن اين مطلب رو هم به همه توصيه ميكنم. راستي يه جورايي فكر نميكنين نويسنده هر دو مطلب يه نفر باشن. يا حداقل منبع مشترك باشه؟ آخه حتي تاريخ نوشته هم دقيقا مصادف با هم شده. .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|