!گيس گلاب آشپز مي شود
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Tuesday, March 09, 2004

پنير
پنير تازه طبيعت سرد دارد و مقوي كليه و ملين مزاج است و خوردن آن با مغز گردو فربه كننده مي باشد و باعث نرمي پوست ميشود ولي اشتهاي طعام را مي كاهد .
پنير نمك سود ، طبيعت گرم دارد مقوي اشتهاء ، عطش آور و باعث خارش پوست ميشود .
پنير نمك سود را چنانچه با عسل مخلوط و ريــز كرده روي محل دمل ( آبسه ) قرار دهند ، باعث گشودن دمل ميشود .
كشورهايي هم كه از نظر پنير بسيار غني است فرانسه است كه در آنجا معمولاَ پنير را پس از خوردن طعام تنها و بدون نان بصورت دسر ميخورند . گاهي هم بصورت ساندويچ تواًَم با كره مي خورند .

علي خليليان


.......................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................
Comments: Post a Comment

Home