![]() |
Tuesday, March 09, 2004
پنير
گيس گلابتون آشپز , ساعت
1:05 PM
پنير تازه طبيعت سرد دارد و مقوي كليه و ملين مزاج است و خوردن آن با مغز گردو فربه كننده مي باشد و باعث نرمي پوست ميشود ولي اشتهاي طعام را مي كاهد . پنير نمك سود ، طبيعت گرم دارد مقوي اشتهاء ، عطش آور و باعث خارش پوست ميشود . پنير نمك سود را چنانچه با عسل مخلوط و ريــز كرده روي محل دمل ( آبسه ) قرار دهند ، باعث گشودن دمل ميشود . كشورهايي هم كه از نظر پنير بسيار غني است فرانسه است كه در آنجا معمولاَ پنير را پس از خوردن طعام تنها و بدون نان بصورت دسر ميخورند . گاهي هم بصورت ساندويچ تواًَم با كره مي خورند . علي خليليان .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|