![]() |
Sunday, January 15, 2006
مجله شرق امروز (یکشنبه 25 دیماه 84) در صفحه خانه روزنامه مطلبی داشت به عنوان جایگزین ها، نویسنده این ستون رو نمی شناسم اما فکر نمی کنم زیاد از آشپزی سررشته ای داشته باشه.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
9:19 AM
به این نویسنده عزیز باید گفت که بحث جایگزین ها در آشپزی بحث بسیار تخصصی محسوب می شه و به این راحتی نیست که یک نفر بیاد و فتوا بده که بجای قارچ توی غذا کرفس پخته بریزید! یا اینکه بجای رب گوجه از سس گوجه همراه کمی ترشی استفاده کنید! این دوست عزیز آیا تا حالا سعی کرده توی قیمه یا خورشت بادمجان یا آبگوشتش (که من معتقدم در هر سه اینها می شه رب گوجه فرنگی استفاده نکرد یا بجاش از زعفران استفاده کرد) سس گوجه فرنگی به همراه آبلیمو بریزه و ببینه محصول چه معجونی میشد؟ .......................................................................................................................................................
Comments:
Post a Comment
|