!گيس گلاب آشپز مي شود |
Friday, January 17, 2003
مريم گلي اين گياه كه جرو گياهان بومي اروپا محسوب ميشود معمولا براي پخت گوشت و مرغ به همراه گياهان ديگر براي معطر كردن غذا بكار ميرود. در غذاها ميتوان خشك شده اين گياه را نيز بكار برد. 1 قاشق سوپ خوري گياه تازه معادل 1 قاشق چاي خوري گياه خشك شده ميباشد. ....................................................................................................................................................... كاواتلي كاواتلي داراي دو معني است. در معني مصطلح تر يك نوع پاستاي كوچك صدفي شكل (تصوير بالا) از دسته پاستاهاي Shape است كه اغلب با سسهاي غليظ مصرف و يا در سالادها استفاده ميشود. همچنين به نوعي پودينگ كه با پنير ريكوتا درست ميشود نيز اطلاق ميشود كه البته بيشتر با نام اول آن را ميشناسند. فدليني پاستايي است مابين ورميشل (رشته سوپي) و اسپاگتي و از نظر روش طبخ شبيه ورميشل پخته ميشه. شما به جاي فدليني، به انتخاب خودتون اسپاگتي و يا ورميشل بريزيد و البته روش طبختون رو خم بر همين اساس عوض كنيد. در مورد نخود پخته و گوجه پوره شده، قبلا توضيح دادم. كنسرو ماهي تن هم در بازار موجود است. اما روغن بكار رفته در اون روغن زيتون نيست. شما ميتونين اگه دوست داشتيد، همان روغن كنسرو رو بكار ببريد و يا اينكه روغن ماهي رو دور ريخته و بجاش 2/1 و 1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون بريزيد. ....................................................................................................................................................... Thursday, January 16, 2003 از تاخير طولانيام خيلي متاسفم. اميدوارم كه توي اين مدت كسي گرسنه نمونده باشه.
گيس گلابتون آشپز , ساعت
7:09 PM
بزودي به كارم ادامه ميدم. .......................................................................................................................................................
|